Hjem » finansiering til sjov og fest

banklån til studerende

Når man er studerende, kan det være svært at få pengene til at slå til. SU’en, som alle studerende over 18 og udeboende kan få, er forhold vis lille. I dag kan det oven i købet være svært at supplere SU’en med et bijob, da finanskrisen gør, at mange deltidsjobs forsvinder.

SU lån til fordelagtige renter.

Dette gør, at mange studerende har brug for et ekstra lån, som kan supplere deres SU. Hvis du skal låne penge, og gerne vil have en lav rente, skal du i første omgang undersøge muligheden for et SU lån. SU lån gives af staten, og her kan du få en meget billig rente. Lånet skal der afdrages på, senest et år efter uddannelsen er færdig. Lånet må også kun strække sig over 15 år.

Afbetalingen kan udsættes yderligere, hvis der sker uforudsete ting, eller du pludselig bliver syg. Du er altså rimelig godt sikret, hvis du studerer og ønsker lidt ekstra penge i hverdagen med et SU lån.
Gode lån til studerende.

I dag har flere andre banker og låne udbydere lavet speciel lån til studerende, som giver dem fordelagtige goder. For eksempel kan man som kunde i Danske Bank få et til studerende med børn, hvor renten er helt nede på 2 procent. Dette vil unægtelig gøre det nemmere for voksne, der i dag står ved en skille vej, og skal træffe valg om ny uddannelse at kaste sig ud i et studie.

Med de særlige lån til studerende, som Danske Bank tilbyder, kan du vente yderligere to år, før du påbegynder afbetaling af dit studie lån. Det vil for mange familier betyde at økonomien kan komme på rette kurs efter en periode med lav indtægt, inden man skal begynde at afdrage på lånet.

Find lån til studerende på Internettet.

I skarp konkurrence til de store banker, dukker der hele tiden nye online banker op, som kan udlåne flere penge til studerende, og stiller færre krav. Her kan du også undersøge dine muligheder. Hvis du stadig kigger efter et lån til en lav rente, skal du dog se dig godt for ved online bankerne.

Et lån med lav rente er ikke altid det billigste lån, når lånet er betalt ud. Hvorfor så ikke det? Jo tit så lever online bankerne af at udbyde gode og forhold vis store lån til lave renter, men med småt vil du kunne læse, at der følger store gebyrer med.

Pas på gebyrerne for de smutte ind på alt, når du optager et lån. Her kan nævnes et gebyr for at ansøge om lånet, gebyr for at optage lånet, gebyr for at udsende girokort osv. osv. Når du sætter dig ned, og regner det hele med i lånet, kan din reelle lånerente pludselig se helt anderledes ud.

Kreativiteten og gebyrerne er stor hos de enkelte banker. Bankerne skal jo tjene penge på diverse udlån, også selvom lånene ved første øje kast giver en god og lav rente. Bankerne ved også godt, at du sammenligner renterne. Derfor er gebyrer ofte skjulte og svære at få øje på..

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.