Hjem » Sundhed

Badevægt med fedtprocent

I dag er en vægt ikke bare en vægt. I dag kan få en vægt, som kan måle kroppens fedtprocent ved hjælp af en speciel enhed på vægten, som måler når man står med bare fødder på den. Maskinen laver en måling gennem kroppen og printer en strimmel med en masse tal ud, som fortæller dig en del om dit bmi, fedtprocent, osv.
Motivation fra vægten
Gennem disse målinger vægten laver finder mange motivation. Vægten sender en ganske svag strøm gennem kroppen, og via den elektriske modstand der opstår kan man måle forskellige oplysninger. Blandt andet måles kroppens fedtprocent og sammensætning. Metoden har været kendt i mange år og er blevet brugt i mange videnskabelige undersøgelser gennem tiden.
Withings, som er producenten bag den testvindende badevægt med fedtprocentmåler, har lavet en god ny badevægt. Vægten har mange fordele blandt andet er den udstyret med WiFi, og går på nettet og uploader resultatet hver gang du vejer dig. Hermed kan du via din tlf eller pc følge din kurve.
Udover at Withings WS-50 måler din vægt, har den også en indbygget BMI- og fedtprocentmåler, som mange gerne vil bruge, når de vejer sig i forbindelse med vægttab, eller hvis de som ønsker at få lidt større muskler. Badevægten er udstyret med et login til Withings smarte statistikside, som kan følges fra både computer, tablet og iPhone.

Fordelene ved vægten, er at hele familien kan bruge den uden resultaterne bliver kludret sammen med dit eget. Når et andet familiemedlem skal bruge vægten, vil den smarte teknologi hurtigt kunne skelne mellem forskellige individer. Vægten laver automatisk en profil til den enkelte person på den informative statistik-side på nettet, som badevægten uploader resultaterne til. Således kan Withings faktisk bruges af op til fire personer.
Ud over de smarte fordele i vægten, har vægten også et smart og flot design, som næsten passer ind i alle badeværelser. Vægtens nøjagtighed i måling af vægt, fedtprocent og BMI stemmer det godt overens med den egentlige vægt.
Withings WS-50 er det ideelle valg for dig, som gerne vil være ekstra opmærksom på din vægt, og gerne vil have en simpel måde, at følge din udvikling på. Dette ses i graferne for din vægt og i udviklingen af denne. Med den indbyggede fedtprocentmåler kan man også se, om man reelt har fået større muskler, eller om man bare har taget fedt på, hvilket er brugbart for dig, som træner og gerne vil tabe sig.
Withings vægten er naturligvis forholdsvis dyr i forhold til andre badevægte på markedet, men med dette produkt får du også så meget mere for pengene. Det ændrer dog ikke på, at den kan gøre livet meget nemmere for dem, som ønsker at være opmærksomme på vægten, og lige være motiverende for mange at bruge i det daglige.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.