Home » Sundhed, Uncategorized

Badevægt der måler fedtprocent

I jagten på vægttabet er der mange ting, som kan være en hjælpende hånd i dagligdagen. Mange kan opleve badevægten, som en modarbejdende part, når tallene ikke går ned ad eller står stille. Ven di stedet tankerne til noget positiv og køb en badevægt, der kan guide og inspirere dig på din vej ned.
Withings WS-50 WiFi badevægt er i dag udviklet, så den kan meget mere en almindelig badevægt kan. Den er i dag udstyret med programmer, der for mange kan gøre den til en personlig coach, næsten en slags flad livskammerat, der kan opmuntre og styrke dig i dit vægttab.
Alle ved, at man kan stå op på en vægt og få et tal for, hvor meget du vejer. For mange er tallet i sig selv ikke så interessant, som at vide, om man er i god form eller ej. Badevægt Withings Smart Body Analyzer, kan på en smart o funktionel måde måle din krops fedtprocent og din puls gennem fødderne og desuden måle luftkvaliteten og temperaturen i dit hjem. Køb din nye vægt her
Vægttab kan ikke stå alene men skal måles op mod din personlige sundhed. En sund livsstil handler ikke kun om kilo. I takt med at man mærker, at hvilepulsen bliver lavere, ved man at ens hjerte er stærkere, samt at din krops fedtprocent bliver lavere, får man bedre muskler og mange andre livskvaliteter.
På badevægten opsamles alle oplysninger, og dette bliver synkroniseret trådløst via WiFi eller Bluetooth til gratisapp’en Withings Health Mate (iOS og Android). Få alle disse oplysninger om din lavskvalitet via grafer og diagrammer, og opnå de mål du selv sætter op.
Badevægten har en enkelhed og tydelighed der gør, at vægten kan være medvirkende til at man kan tabe sig i vægt, og få et bedre helbred.

Badevægt med motivation
Få motivation til dine livsstilsforandringer ved at bruge de grafer og statistikker vægten bygger op om din vægt ved at måle kroppens fedtprocent, din hvilepuls og hjemmets luftkvalitet med denne Wi-Fi-vægt til iPhone og Android. Vægten kan nemt indstilles til op til 8 brugere, der genkendes automatisk, så det er en vægt for hele familien.
Denne vægt har en god indbygget body analyzer. Man skal dog være opmærksom på, at personer med pacemaker ikke må anvende denne badevægt, idet den giver et svagt elektrisk signal fra sig, for at kunne måle kropsfedtet.
Som yderligere motiverende faktor kan badevægten kobles op sammen med runkeeper, så man kan få motionen kørt med ind i graferne. Dette er startskuddet til dit vægttab så køb motivationsvægten her.Køb din nye vægt her

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.