Home » Produkter

Alarm til huset

Indbrud i hjemmet er et stigende problem, og mange vælger i dag at købe en husalarm, som kan hjælpe med at passe på dit hjem, når du ikke er hjemme. En almindelig husalarm, som er tilkoblet et vagtselskab, er meget dyr i abonnement, og ofte kan man opleve at hjælpen er sen om at nå frem. Hvis du gerne vil sikre dit hjem, findes der i dag gode alternativer til overkommelige priser, så du trygt kan tage hjemmefra.

Alarm med kamera

En tyverialarm kan i dag fås i mange forskellige modeller, og med alt mulgit forskelligt tilbehør. Man kan for eksempel finde alarmer med bevægelsessensorer, men som noget helt nyt kan man nu få en alarm med kamera til.

Alarmer med kamera sikrer at man efterfølgende har et billede af tyven, så politiet har noget at gå efter. Billederne som alarmer tager sendes direkte til din telefon eller til din nabos telefon, som har mulighed for at reagere med det samme.

En anden mulighed er en alarm med et GSM/GPRS modul, som er installeret i alarmen. Via dette kan man lave sit eget private vægtværn og hurtigt reagere på indbrud, brand eller andet, som ikke er som det skal være. En fotoalarm kan meget mere, end en almindelig alarm kan, og prisen er ganske fornuftig i forhold til, hvad man køber.

Alarm via Internettet

TrueGuard Smart IP tyverialarm er en anden alarm type, ideel for dig der er online, og tjekker din PC, tablet eller smartphone jævnligt. Med denne alarm type får man, når alarmen går en SMS, som automatisk bliver sendt til de telefonnumre der er indkodet i alarmens hukommelse.

Alarmpanelets sirene og eventuelle eksterne sirener bliver også aktiveret. TrueGuard Smart IP er med til at give dig mange smarte funktioner og en app, som gør at man kan få billeder fra sine bevægelsessensorer med kamera meget hurtigt. Tyverialarmen bruger 868 MHz frekvens og du kan finde meget sjov tilbehør som passer til alarmen.

Abonnementet som hører til TrueGuard Smart IP tyverialarmen er helt gratis. TrueGuard Smart IP tyverialarmen er meget nem at sætte op. Alarmpanelet skal sidde ved siden af din router. Download derefter den tilhørende app og følg instruktionerne for at installere alarmsystemet. Alarmpanelet kommunikerer trådløst med de tilhørende sensorer, sirener og andre enheder.

Man skal kun bruge et kabel, som er til strømkablet til alarmpanelet. Alarmpanelet har også et indbygget backup-batteri, som i tilfælde af strømsvigt kan holde alarmsystemet fuldt funktionsdygtigt i op til 18 timer.

Når du køber alarmpakken får man både alarmpanel med indbygget sirene inkl. skruer og rawplugs, strømforsyning, bevægelsesmelder, en kontakt til dør eller til dit vindue, samt en fjernbetjening.

Indbrudsalarm – Super billig indbrudsalarm fra Boligalarmer.dk


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.