Home » Tips og gode råd

Aftensmad med kylling ideer

Kylling bruges ofte til hverdag, da det er nemt og hurtigt at tilberede, og ofte kan man få en nem og lækker aftensmad, til billige penge. For at kylling ikke skal blive for trivielt, er det vigtigt, at man varierer og finder nye opskrifter.
Mange oplever at kylling er smagsløs i sig selv, og derfor er det vigtigt at få kyllingen krydret godt. Når det skal gå stærkt i hverdagen eller til den en festmenu til dine gæster kan du bruge kylling til alle salgs retter. Det er godt i til både kyllingespyd, kylling med sennep/citronsovs, krydret kylling sammenkogte retter, ovnstegt kylling, og ofte er det lækkert med pasta eller med kartofler og tzatziki til.
Nemme retter med kylling.
I det følgende får du nogle lækre ideer til mad med kylling, som nemt kan laves i hverdagen. Brug dem som inspiration til en lækker, sund og nemmere hverdag.
Kyllingespyd med nudelsalat er den første nemme og utrolig lækre ret med kylling. I det du bruger kylling på spyd, kan det skabe glæde hos de mindste i familien, og tilsætter du lidt grønt på pinden ryger det ofte med uden besvær.
Til kyllingespyddet kan man lave en lækker pasta eller nudelsalat med gulerødder, sukkerærter, løg og din ynglings salat. Mariner kyllingekødet efter behag og brug gerne lime, hvidløg, eller chili for at give det ekstra smag. Elsker du at være aktiv i et køkken ?
Gode kreative køkkenredskaber –
KLIK HER

En anden lækker og nem kyllingeret er Kylling med sennep/citronsovs. Denne tager blot 15 min.at lave. Start med at krydre kyllingekødet og steg det på panden. Herefter tager du de grøntsager, du har køleskabet, for eksempel løg, hvidløg og gulerødder, peberfrugt osv. Og snitter helt fint. Lad det koge med i kyllingekødet og lav det til en sovs. Denne ret kan serveres med ris eller kartofler.
Få mere tid i hverdagen.
Er du presset på tiden i hverdagen, og er det svært at få enderne til at nå sammen, kan man med en god madplan spare en del tid på planlægning af aftensmad hver dag. Et godt råd er at lave dine indkøb af madvarer online.
Hvis du handler mad varer, kød, pålæg og alt det andet online, får du varerne leveret til hoveddøren næste aften mellem 17-21 efter eget ønske. Det koster mange gange blot et mindre fragt gebyr og faktisk er der mange penge at spare på indkøb, da de dyre mellemled er røget væk, når du handler online. Køb madvarer online her.

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.