Hjem » finansiering til sjov og fest

lån penge online

Du har lige set en rejse, den nyeste Ipad, mobiltelefon eller skal fødselsdagsfesten fejres helt rigtigt, kan det være svært at finde pengene på kontoen. Du har egentlig råd til varen, hvis du kunne betale den over nogle måneder , men det kan være svært at finde og udvælge den bedste afbetalingsmetode eller lånemulighed.


Hvad gør du så. Jo, du kan jo selvfølgelig spare op, men så er den nye Iphone 4 nok blevet til en Iphone 5, så det er ikke en mulighed. Det er jo nu og her, du ønsker produktet.

Online lån

Du kan tage et ekstra job eller overarbejde, men der er krise i lille Danmark og arbejdet hænger ikke på træer. Desuden vil et ekstra kræve, at du også finder mere tid fra den sparsomme fritid, du har i forvejen, og dette vil indskrænke dig gevaldigt.
Et godt alternativ er banken, men her er svaret også et stort rungende nej. De har krav om bestemte rådighedsbeløb, som pga. af bankkrisen er så højt, at det kun er de højest lønnede, der har det beløb til sig selv hver måned. Ofte vil du også i banken møde holdningen, at det er bedre at spare op end at låne pengene, fordi du her vil kunne spare en del låneudgifter.

Find en online låne mulighed.

En mulighed som er åben for de fleste er at låne pengene online. Mange banker har en online afdeling under et andet navn, hvor de udlåner penge uden de samme krav, som banken nede på hjørnet har.
Disse online banker løber selvfølgelig en større risici, når de ikke stiller de samme krav, men da de tager lidt mere i rente, kan de tåle et tab en gang i mellem. Det er også sjældent, at de ikke får deres penge i sidste ende. Du giver selvfølgelig lidt mere for dit lån her, men til gengæld kan du også få de ting, du ønsker dig nu og her uden at skulle vente i evigheder.
Hvis det er et mindre lån, og du kan undvære det månedlige afdrag, så kan det være et alternativt at låne pengene online. Du finder en oversigt over de banker, som låner penge ud her.
De online banker som eksisterer på Internettet, giver mange forskellige muligheder for at låne penge gennem dem. Det er som altid vigtigt, at du holder godt øje med bankens vilkår, renter og deres generelle betingelser for udlån. Nogle online udbydere er mere reelle end andre.

Når dette er sagt, kan du nemt, hjemme fra lænestolen åbne din computer og sende en ansøgning til banken, direkte fra din browser. Du kan være rimelig sikker på at få et hurtigt svar tilbage på om banken vil låne dig pengene eller ej.

Undersøg altid flere online låne muligheder, inden du vælger det rette tilbud til dig. Der kan være store gebyr forskelle, store udsving i den månedlige rente du skal betale osv. Ligeledes er det også meget forskelligt, hvor meget disse online steder vil låne dig.

Skal du bruge pengene nu og her, kan det være en god ide at afsende din ansøgning en hverdags morgen. På den måde kan du være rimelig sikker på, at din ansøgning bliver behandlet samme dag, og ofte vil du kunne have pengene på kontoen samme dag eller tidligt dagen efter.

Skriv en kommentar!

Skriv en kommentar nedenfor, eller trackback fra din egen hjemmeside. Du kan også tilmelde dig disse kommentarer Via RSS

Vær sød. Ordentligt sprog. Hold dig til topic. Ingen spam.

Du kan bruge disse tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne blog bruger Gravatars. Vil du have dig eget billede ved din kommentar? så opret en bruger på Gravatar.