Home » Fødselsdag

30 års fødselsdag

En 30 års fødselsdag fejres i dag oftest med stor fest, masser af god mad og drikkevarer en mas. En 30 års fødselsdagsfest er ofte uformel, hyggelig og ganske lige til. Den fejres oftest med en større samling af venner og familie, da det er den første i rækken af markante runde fødselsdage.

En 30 års fødselsdag er dog for fødselaren en ganske særlig dag og for nogle hård, da man føler, at man nu for alvor kommer ind i en voksenalder med stiftelse af familie,  køb af hus og fast job. Nu er man sat føler mange, men man kan stadig være nattens konge eller dronning til fødselsdagen, som bør bære præg af en ordentlig fest.

Temafest til 30 års fødselsdagsfest.

Det særlige ved en 30 års fødselsdag er, at det er en rund fødselsdag. Hvis man gerne vil lave noget særligt, ud af sin 30 års fødselsdagsfest, kan man lave et tema for festen. Når man holder en temafest, opstår der hurtigt, en anden og meget festlig kemi fra gæsterne, da man er en anden person og udklædt sjovt til festen.

Når man holder en temafest, er det vigtigt, at man tænker det hele med. For det første er det en god ide, at lave et team som passer til fødselaren. Er man en fyr, som fylder 30 kan man lave en cowboy fest, med kaktusser på bordet, balloner med helium formet som cowboy hatte og noget smart cowboy udklædningstøj.

Er man en pige kan man vælge nogle mere pigede temaer, som pink ladies fest, hvor alt er op pyntet i pink og gæsterne kommer i pink. Man kan også holde årstal fest, hvor man hører musik, op pynter og klæder sig i tøj, fra det årstal fødselaren blev født. Ideerne er mange, det er kun din fantasi der sætter grænser.

kostume fest til rund fødselsdag.

Til temafesten skal maden matche temaet. Her kan bestille mad ude fra eller selv lave maden, alt efter hvor meget tid og hvor mange gæster man får. Man skal også huske, at pynte festlokalet til temaet, så man giver gæsterne en fornemmelse af at træde ind i et nyt univers, når fester går løs.


En Surprice fest for fødselaren

Hvis fødselaren ikke ønsker at holde en stor fest, for eksempel pga. manglende midler eller lyst, kan man i vennekredsen aftale at overraske med et rigtigt suprice party. Man skal gerne have en ven af familien, kæreste eller forældre med, så man virkelig lykkes med at overraske.

Ideen bag et surprice party er, at give en anderledes og succesfuld fødselsdagsfest, som sent vil blive glemt. Et surprise party giver som oftest, hvis det lykkes, fødselaren både en spontan fest, spænding for gæsterne og overraskelse for fødselaren, hvilket automatisk giver en sjov festen. Mange oplever, at det er hårdt arbejde, at lave et suprice party, men det belønner sig ofte i en glad, og rørt fødselar.
Få 5 Tilbud På Din Festmusik Indenfor 24 Timer

temafest til rund fødselsdag.

Hvis man skal lykkes med virkelig , at overraske fødselaren, er det en god ide, at lave festen på selve dagen. Man kan for eksempel aftale med arbejdspladsen at fødselaren bliver hentet der, og så går festen løs tidligt på dagen.  Dagen skal dog gerne passe så både gæster, og den som fylder år, kan.

En surprice fest kræver, at fødselaren kan fritages fra andre planer, eller at man er forudseende og har en i vennekredsen, som har lavet planer med fødselaren på dagen. Det er en god ide, at planerne er stille og rolige, så fødselaren ikke aner uråd.

Det kræver meget præcision og forberedelse at lave et surprice party, og samtidig er der mange gæster, som har en viden de skal kunne tie stille med. Det er uden tvivl en rigtig sjov oplevelse, når man for alvor får det til at ske, og mange vil sent glemme sådan en 30 års fødselsdagsfest.

Traditioner ved 30 årsfødselsdag.

30 år er skelsættende, og her runder man et skarpt hjørne i livets ungdom.  30 års fødselsdagen er en uformel, sjov fest, med tendens til, at man gør noget andet end når man normalt holder fest. fødselsdag. En af de traditioner, som følger med ved en 30 års fødselsdag er, at man giver peber, til den ugifte fødselar.

Den ugifte fødselar vil ofte få peber ud over sig, og herefter er man blevet pebersvend eller pebermø. Man kan også vælge den mere behagelige måde, og vedlægge peberkværne, eller peberfrugter på indpak ningen af gaverne. Til en 30 års fødselsdag skal der gerne være nogle festlige indslag, og ikke mindst noget godt, levende danse musik.
Book underholdning online


 

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.