Home » Fødselsdag

18 års fødselsdagsfest

Når man skal fejre sin 18 års fødselsdag, skal der vare gang i ungdomsfesten. Musikken skal gerne spille, og den spiller også ofte højt. En 18 års fødselsdag skal fejres med en stor festen, hvor både unge og ældre samles for at fejre fødselaren.

Historisk set er 18 års fødselsdagen for mange på linje med en rund fødselsdag. Dette er en symbolsk fest, for det betyder for de unge mennesker, at de nu er myndige, voksne, kan få kørekort og oprigtigt træder ind i de voksnes verden.

Når man skal fejre din 18 års fødselsdag, kan man med små virkemidler gøre festen helt unik, og hermed få et minde for livet. I denne artikel finder du ideer og tips til, hvordan du kan planlægge din egen 18 års fødselsdag på en helt særlig måde. Find den perfekte oplevelsesgave til fødselaren her. DuGlemmerDetAldrig.dk

Skab en uforglemmelig fødselsdagsfest

En rigtig god ide til en sjov 18 års fødselsdag er at lave en sjov temafest. Til disse fester er det kun fantasien, som sætter grænser. Den hel rette udsmykning kan man hurtigt finde i netbutikker eller hobby forretninger, som handler med udklædning og ting til temafester.

Hvis man ønsker at lave en unik 18 års fødselsdags fest skal temaet passe til fødselaren. Hvis der inviteres mange gæster med til festen, er man ofte nødt til at finde et godt festlokale at holde festen i. Her kan det være en fordel at pynte salen op med store oppustelige balloner eller andre oppustelige figurer, som fylder i rummet.

For eksempel kan man få helium balloner, som kan gøre rummet mindre og mere hyggeligt, når de først er pustet op. De kan ud over at matche et tema også skabe hygge i festlokalet, og virker imponerende på gæsterne. En anden mulighed er at finde vægdekorationer og for eksempel lave en strandfest i rummet eller en by og et landskab langs væggen.

Til en 18 års fødselsdag vil det være oplagt at lave en fest fra det årti fødselaren blev født i ved at lave en årstalsfest og lade en tidsperiode skabe rammen for fødselsdagsfesten, kan man henføre gæsterne til fødselarens årti.

Lej en festbus til fødselsdagen

Skal din 18 års fødselsdag være noget helt unik kan man hos nogle firmaer booke en party bus. Dette er et vildt koncept og gæsterne vil uden tvivl føle sig som en del af et større Hollywood arrangement.

De store fest busser kan rumme op til 56 personer, og køre turen i fest bussen giver en rigtig god stemning på vej til festen. Skal der være stil over busturen, kan man i bussen servere champagne, som man selv kan medbringe.

I de særlige fest busser kan man ofte finde både et godt musikanlæg, farvet lys, og en stor røg kanon. Nogle af de helt store fest busser har tilmed dansegulv og en god bar. Fest bussen afhenter gæsterne efter dit ønske og sat af efter ønske.

Sjov underholdning til 18 års fødselaren

Ligegyldigt hvordan man vælger at holde en 18 års fødselsdagsfest skal man huske , at der bør være en form for underholdning. Her skal gæsterne på banen for at vise , at man har tænkt på fødselaren inden festen. Et sjovt lille indslag er for eksempel at lave en quiz med 18 spørgsmål, der handler om venner, veninder, barndommen, fritidsaktiviteter og så videre. Når fødselaren skal har svaret forkert, skal der drikkes et shots. Shotsene kan indeholde alt fra vand til vand, sodavand, øl og andet sjovt. Det er dog oftest vennerne, der arrangerer denne leg.

Som familie til fødselaren kan man jo altid en god tale – den skal dog ikke være for lang. En god tale kan laves som et lille skuespil hvor man fortæller små historier omfødselaren. Dette kan også krydres med billeder fra barndommen.Book underholdning online

find den rette musik til 18 års fødselsdag

En rigtig gode ide til musikken er at hyre en dygtig DJ, som kan levere de vilde og nyeste rytmer. At betale en vel renommeret DJ for at spille, er helt klart alle pengene værd. Der findes mange dygtige DJ’s der med et mobildiskotek, som til enhver 18 års fødselsdag kan spille op for gæsterne og sætte gang i jeres dansegulvet.

Et mobilt diskotek kan med det brede musik udvalg ramme en bred gæsteskare, som er med til en 18 års fødselsdag, hvor både familie og venner er indbudt. Fordelen ved et mobildiskotek er, at musikken altid er bredt, så der derved nemmere kan spilles på opfordring fra gæsternes ønsker, og musikstilen kan meget hurtig ændres, hvis der er behov for det. På samme måde kan man skrue ned for musikken, hvis lydniveauet pludselig føles for højt.

Med mobildiskotek skal man dog undersøge om det kan være i det festlokale i skal være i. På samme måde skal man aftale, hvor meget diskolys, røg fra en røg kanon og snak fra DJ’en man ønsker under festen.

Angående det praktiske skal man undersøge om der er strøm nok til deres anlæg, forstærkere osv. En god idé er at afstemme musikstilen på forhånd, så I er helt enige med musikeren om, hvilken type musik I ønsker.Få 5 Tilbud På Din Festmusik Indenfor 24 Timer


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.