Home » Fødselsdag

18 års fødselsdag

En 18-års fødselsdag er en fest, som skal være mere end en almindelig fødselsdag. Det unge menneske forventer gaver ud over det sædvanlige, og gerne gaver, som symboliserer den overgang til voksenlivet, som barnet står overfor. 18-års fødselsdagsgaver skal være både sjove, spændende og måske praktiske i forhold til at man snart forlader reden.

De unge mennesker på 18 år, har hele livet foran sig, og dette kan ofte ses i de gaver barnet får. Det er dog sjældent en del af ønskesedlen, så hvis man gerne vil skabe glæde, skal man huske hvem der skal modtage gaven.

Ideer til 18 års fødselsdagsfest.

Når man skal holde en 18 års fødselsdag, skal der være gang i festen. Musikken skal gerne være det nyeste, og helst spille så højt, at man ikke kan tale sammen. En 18 års fødselsdag bør under alle omstændigheder fejres med en stor fest, og her kan man vælge at invitere hele familien og vennerne sammen, eller holde festen af to omgange i stedet.

Man ser 18 års fødselsdagen, som en rund fødselsdag, hvor man for alvor bliver voksen. Dette hænger sammen med at man som 18-årig får stemmeret, og må få kørekort. 18 årsfødselsdagen bliver for mange unge en symbolsk fest, da den nye myndige, voksne, nu kan nyde nogle helt nye fordele ved livet som at få kørekort.DuGlemmerDetAldrig.dk

Gaver til 18 års fødeselsdag

En 18 års fødselsdag, behøver ikke være dyr, selvom den både er festlig og sjov. Man kan med små virkemidler, hurtigt lave en sjov fest, og hermed få et minde for livet.  Når man vil skabe en uforglemmelig fødselsdagsfest, kan man vælge at lave det som en temafest. Hvad temaet skal være er op til fødselaren, men nogle oplagte ideer er fest i stemning, som det årstal fødselaren blev født.

Når man holder en temafest skal alt være gennemført. Hvis man laver en pirat fest eller mexicaner fest skal udsmykning, tøj, mad osv. Følge temaet, så man får en fornemmelse af at blive fortryllet til et andet sted eller tidsperiode. Til temafester er det kun fantasien, som sætter grænser. Man kan finde sjovt og spændende udklædning og Den hel rette udsmykning kan man hurtigt finde i net butikker eller hobby forretninger, som handler med udklædning og ting til

Nogle vælger at holde fødselsdagen der hjemme, men er der inviteret mange gæster, kan man også leje et festlokale. En sjov ide til 18 års fødselsdagen er for eksempel, at få lavet helium balloner, som er store, og vil gøre rummet mindre og mere hyggeligt. Disse kan man også få, hvor de  ud over at matche et tema også skabe hygge i festlokalet, og virker imponerende på gæsterne. En anden mulighed er at finde vægdekorationer og for eksempel lave en strandfest i rummet eller en by og et landskab langs væggen.

Til en 18 års fødselsdag kan man, som et oplagt tema vælge en årstalsfest. Det kunne være det år fødselaren blev født. Her kan man skabe en ramme om festen, og henføre gæsterne til fødselarens årti.DuGlemmerDetAldrig.dk

En uforglemmelig fødselsdagsfest.

I dag findes der mange muligheder for at skabe en helt uforglemmelig fest, hvor  man kan hyre for eksempel en fest bus, som det store trækplaster. Her vil festbussen skabe rammen for festen, og man kan med bussen blive fragtet rundt til forskellige ting med gæsterne. En party bus er et fest koncept og gæsterne vil uden tvivl opleve sig som en del af et større Hollywood arrangement. Id ag kan man få party busser i forskellige størrelser.

De store festbusser kan have op til 56 personer med, og i bussen bliver der hurtigt en rigtig god stemning på vej til festen.  På busturen serveres champagne, øl eller sprut efter eget ønske, og man kan selv medbringe det.

Underholdning til 18 års fødselsdag.

Et sjovt indslag til en 18 års fødselsdag, kan være en quiz med 18 spørgsmål. Spørgsmålene kan handle om venner, veninder, barndommen, fritidsaktiviteter og så videre. Man kan lave quizzen, som en drikkeleg, hvor man skal drikke en shot ved forkert svar. Shotsene kan indeholde både vand, sodavand, øl og andet sjovt.

En anden form for underholdning er at hyre en dygtig DJ, som kan spille op til dans. En dygtig DJ med for eksempel et mobildiskotek, vil skabe glæde og gang i fødselsdagen. Et mobilt diskotek har et stort musik udvalg, som passer til de fleste gæster til en 18 års fødselsdag, hvor både familie og venner er indbudt.Få 5 Tilbud På Din Festmusik Indenfor 24 Timer


Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.