Home » Fødselsdag

1 års fødselsdag

Når guldklumpen fylder 1 år er det en meget særlig fødselsdag, og mange forældre glæder sig til at skrue op for de store fødselsdagsfantasier. Man kan nemt lave en dejlig, ligetil og sjov fødselsdag for en 1-årig og alle vennerne fra vuggestuen. Kodeordene bliv, som oftest nærvær og enkelhed.

Mange institutioner tager på besøg, når barnet fylder år, men ved et års fødselsdagen er det ofte ikke så meget for barnets skyld, som for de større børn og forældre. Når man inviter til 1 års fødselsdag, er det en god ide at gøre plads til de små på gulvet, så de kan kravle rundt i nærheden af mor og far. Læg tæpper og legetøj på gulvet inden gæsterne kommer.

Mad til 1 års fødselsdag

at gøre klar til en et års fødselsdag, er ofte ikke noget stort arbejde. Mange gange er det familier med små børn, som inviteres, samt den nærmeste familie. Det er en god ide at have frugt og grønt i skiver, eventuelt sat på pinde. Børn elsker mad de selv kan spise, og dette er oplagt til en et års fødselsdagsfest. Herudover serverer mange boller med lidt smør, ost og pølse.
Sørg for hagesmækker til alle ungerne, og ekstra høj stole, så alle de små kan komme med til højbords, på denne særlige dag. I kagemanden skal der flag og et lys i. Kagen må gerne være let, og for de mindste kan en kanelgiffel være ganske fin.å ideer til børn hos Sjovforbørn.dk Klub

Nogle gange kan det være svært at arrangere en masse til en et års fødselsdag. En ting er dog altid en vinder. Sæt jer ned på gulvet og syng nogle af ungernes yndlingssang, gerne nogle hvor de også skal bruge kroppen og hænderne. Kender du ikke nogen, så spørg eventuelt pædagogerne, som passer barnet hverdagen.

Når man leger sanglege er det vigtigt at være tydelig og nærværende, så børnene bliver fanget af det, der sker. Du kan forberede dig ved at synge sangene igennem inden, eller tænke tilbage på legene fra din egen barndom.

Man kan også lege, at man er forskellige dyr. Her skal alle store som små, ned og kravle rundt og sige miavv og vraue En ballon kan på samme måde skabe glæde hos de små. Lad eventuelt børnene undersøge den sammen med dig, og put gerne noget ind i ballonen.

Alle forældre ønsker at fejre deres børns fødselsdag på en helt uforglemmelig måde, og dette kan også lade sig gøre, når barnet er 1 år gammelt. Book en klovn til fødselsdagen her

Leave a comment!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.